.
Tinne Ceupens in Familie - aflevering 7248
donderdag 29 juni 2023

Tinne Ceuppens alias ‘Sam uit Familie’ zou nooit zelf draagmoeder kunnen zijn

Irritatie en jaloezie steken de kop op

Nu draagmoeder Sam zwanger is, is er toch nog hoop dat Mieke en Niko uit ‘Familie’ een kindje krijgen. Maar uiteraard komt er heel wat irritatie en jaloezie kijken bij deze zwangerschap.

Want over draagmoederschap is het laatste woord nog lang niet gezegd. “Ik zou zelf nooit een draagmoeder kunnen zijn en mijn baby dan moeten afstaan, maar vind het heel mooi als anderen dat wél willen doen. Voor koppels die een kinderwens hebben en geen kind kunnen krijgen, moet dat het meest fantastische geschenk zijn”, vertelt Tine aan TV Familie.

“In mijn vriendenkring wordt veel gepraat over de wens om kinderen te krijgen. Ik was vrij jong toen ik mama werd van een zoontje en wilde dat ook enorm graag. Ik ben heel blij dat Lewis er is. Hij is nu vijf en heeft mijn leven rijker en mooier gemaakt”, aldus Tine.

“Het moederschap heeft me ook heel wat mooie inzichten bijgebracht. Maar ik heb nooit, zoals Niko en Mieke, die allesoverheersende drang gevoeld dat ik per se een kind wilde om mijn leven compleet te maken”, onthult ze aan TV Familie.

Bio van Tinne Ceuppens

Meer Over:

Familie Tinne Ceuppens