.
Tine Priem in Thuis
vrijdag 19 augustus 2022

Tine Priem: “Wij zijn als water en vuur”

Ze had een maand vakantie

De zomer van 2022 was er voor Tine Priem eentje om nooit meer te vergeten. Ze vertrok deze zomer op huwelijksreis en genoot samen met haar man van het zonnige Cuba.

Maar na de huwelijksreis was het voor Tine weer werken geblazen, en werd ze op de set van Thuis verwacht. Maar heel erg jammer vindt Tine dat niet, want ze heeft de collega’s toch wel gemist.

“Maar ook het spelen. Uiteindelijk is acteren het liefste wat ik doe. Omdat mijn personage Tamara mijlenver staat van wie ik in het echte leven ben, vind ik het fijn om in haar huid te kruipen.”

Collega Bart Van Avermaet moest toegeven dat hij weleens verstrengeld raakte met zijn personage. Maar daar heeft Tine nog niet meteen last van.

“Daar heb ik echt na 6 jaar Tamara nog geen last van. Tamara en ik zijn als water en vuur”, geeft Tine toe in Primo. “Mocht je een personage spelen dat dichter bij jezelf ligt, wordt het al sneller een dunne lijn, vermoed ik. Vandaag stond ik op de set met een leuke, flashy outfit. Echt de max…Voor mijn personage. Zelf zou ik zoiets kleurrijks nooit dragen. Soms is onbekend ook onbemind. Zo droeg ik als mijn personage ooit gelnagels, maar inmiddels vind ik dat privé ook tof.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem