.
Tine Priem in Thuis
maandag 27 februari 2023

Tine Priem: “Waarom zou je dat dan niet doen?”

Ze kreeg veel steun van vrienden en familie

Zo’n 2,5 jaar geleden kreeg actrice Tine Priem te maken met een burn-out. Ze hield dat altijd voor de grote buitenwereld verborgen, tot ze besloot om erover te getuigen op haar sociale media.

Een burn-out zou geen taboe meer mogen zijn en dat wil ze graag helpen doorbreken. Tine kwam er uiteindelijk weer bovenop door voldoende rust te nemen en haar levensstijl een beetje aan te passen.

Psychische hulp kwam er niet aan te pas. “Maar ik kan erin komen dat mensen die stap zetten als ze zich echt niet begrepen voelen. Waarom zou je dat dan niet doen? Ik zou het die mensen echt aanraden”, zegt Tine in Tv Familie.

Tine heeft ook veel geluk gehad dat ze heel wat steun kreeg van haar man. Al was het voor hem ook niet altijd makkelijk.

“Hij moest ook wennen. Zo vroeg ik Tom om samen naar de winkel te gaan, want alleen zag ik dat niet zitten. Van het biepgeluidje aan de kassa en snel de boodschappen in m’n kar leggen, kon ik beginnen hyperventileren of kreeg ik draaiingen. Dus heeft Tom voorgesteld dat hij naar de winke en zo zou gaan. Hij stelde me steeds op m’n gemak en liet me veel rusten.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem