.
Tine Priem
woensdag 10 april 2024

Tine Priem: “Veel mensen willen je altijd maar advies geven”

Maar dat hoeft niet

Tine Priem straalt. Dat alles heeft te maken met haar zwangerschap. De actrice wordt binnenkort voor de eerste keer moeder en daar kijkt ze heel erg naar uit.

“Ik voel me erg goed en ben er helemaal klaar voor. Ik ben heel gelukkig met het wondertje dat in mijn buik groeit. Ik neem ook alles zoals het komt en probeer me niet druk te maken of te veel na te denken. Het loopt wel los. Als alle andere vrouwen het kunnen, kan ik het ook”, zegt ze zelfzeker in Primo.

Zo’n zwangerschap is natuurlijk niet niks. Je leert automatisch al veel bij over jezelf en over je lichaam. Zo heeft Priem vooral geleerd dat ze naar haar lichaam moet luisteren.

“Veel mensen met kinderen willen je advies geven, maar elke persoon en elke zwangerschap is uniek. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Sommige vrouwen hebben een fantastische zwangerschap en zweven op een roze wolk, terwijl anderen de hele periode misselijk zijn of sneller fysieke klachten hebben. Voorlopig mag ik niet klagen. Fysiek voel ik me nog steeds goed, ik ben in goede conditie. Dus ik kan er echt voor de volle 100% van genieten.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem