.
Tine Priem in Thuis
maandag 31 oktober 2022

Tine Priem leeft alsof het haar laatste dag is

Geef negativiteit geen kans

Thuis-actrice Tine Priem houdt van het leven en ziet het leven als één groot feest. Haar nieuwe leuze: ‘een dag niet genoten is ook een dag niet geleefd’.

Tine is een familiemens. De coronaperiode was voor haar dan ook hels want slechts met zijn tweetjes kerst vieren stond toch synoniem voor een groot gemis. “Verschrikkelijk vond ik dat”, aldus Tine Priem in het weekblad Primo.

Ook ‘Tamara’ uit Thuis, het personage dat Tine speelt, heeft een groot hart. Ze bood namelijk aan om draagmoeder te zijn voor haar vrienden. Dus daar zien we wel de gelijkenis tussen haar en het personage.

Uitgaan en drinken tot de zon opkomt is echter aan haar inmiddels niet meer besteed. “Ik hoef niet meer uit te gaan tot de zon opkomt of te drinken tot het licht uitgaat”, vertelt ze in Primo. Een reisje, een uitstap en uiteraard ook je laten omringen door de juiste mensen zijn cruciaal.

Haar webshop Gingers blaast ondertussen ook al twee kaarsjes uit. “Het is wel hard werken”, bekent Tine Priem zelf. Een nieuw project is kledij van de nieuwe collectie combineren met stukken uit de outlet, wat interessant is voor de portemonnee.

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem