.
Tine Priem in Thuis
zondag 14 april 2024

Tine Priem: “Ik wilde het anders aanpakken”

Ze wilde haar tijd nemen

Actrice Tine Priem doet al enkele jaren aan Tine Priem en haar man Tom zijn al vele jaren gelukkig samen. Ze leerden elkaar kennen via Tinder.

“Ik had mijn account in feite net even afgesloten, ik had besloten dat ik een jaar alleen wilde zijn. Ik had het even gehad met al die vragen. 'Wat zijn je hobby's?' of 'Wat doe je als job?'. Copy-paste. Of 'Je ziet er heel knap uit'. Maar bon, uit verveling had ik die app toch weer geïnstalleerd. Tom verscheen en we zijn beginnen te sturen. Ik zei meteen: 'We gaan hier niet beginnen met die zever van 'Wat zijn je hobby's?'. Jij ziet er tof uit, ik ben tof, laten we gewoon afspreken”, blikt Tine terug in Het Laatste Nieuws.

Het kan duidelijk soms niet snel genoeg gaan voor Priem en dat is altijd al zo geweest. Ze nam nooit echt de tijd om iemand te leren kennen.

“Nu wilde ik het anders aanpakken. In mijn hoofd had ik dit idee gestoken: 'Ik wil eerst vijf dates voor ik overga tot seks. En zo is het ook gebeurd. En we zijn nog altijd samen. Ik leerde Tom kennen toen ik nog niet in Thuis speelde. Hij steunt me in alles wat ik doe, maar hij heeft zelf niets met het wereldje. Hij gaat niet mee naar feestjes of rode lopers, dat boeit hem allemaal niet. Ik vind dat geweldig."

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem