.
Tine Priem in Thuis
vrijdag 3 juni 2022

Tine Priem: “Ik heb veel liefdesverdriet gekend”

Vooral in haar twintiger jaren had Tine redelijk wat pech in de liefde

In de VRT-soap 'Thuis' konden we actrice Tine Priem vorige week in het huwelijksbootje zien treden met haar schermpartner Bob, vertolkt door Christophe Haddad. In het echte leven is ze zelf ook al twee jaar getrouwd met haar man Tom.

Voordien had Tine Priem al wel wat eerdere relaties, maar die bleken niet voor de eeuwigheid bestemd. Ze vertelt er wat meer over aan Story.

Vooral in haar twintiger jaren had Tine redelijk wat pech in de liefde. Ze had enkele partners, maar al die relaties liepen spaak.

“Als prille twintiger heb ik veel liefdesverdriet gekend, ja. Voor Tom had ik enkele slechte relaties. Op een bepaald moment had ik er genoeg van en ben ik bewust een jaar single gebleven, ook om aan mezelf te werken. Het deed deugd om eens alleen te zijn”, zegt ze over die periode.

Ze leerde uit die slechte relaties dat de liefde vinden niet evident is en prijst zich gelukkig met Tom. “Wij communiceren erg goed met elkaar en zijn heel open en eerlijk als er iets op onze lever ligt”, geeft ze daarover mee.

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem Thuis