.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 4 maart 2023

Tine Priem: “Ik heb gewoon veel chance gehad”

Ze had geluk met corona

Om een burn-out bovenop te komen is de steun van vrienden en familie erg belangrijk. Toen Tine Priem ermee te maken kreeg, heeft ze veel steun gekregen van haar man. Hij heeft heel wat taken op zich genomen, maar heeft daarover nooit geklaagd.

“Maar ook mijn mama heeft mij enorm gesteund door me overal naartoe te brengen, zoals naar de set van ‘Thuis’. Ik was niet in staat om met de auto te rijden. Mama bleef daar dan tot ik klaar was”, zegt Ianthe in Tv Familie.

Tine heeft haar werk bij ‘Thuis’ nooit on hold gezet, behalve voor één week. “Slechts één week hebben ze me thuis gehouden, omdat ze zagen dat het echt niet ging. En toen begon de lockdown. Dus had ik, net als iedereen bij ‘Thuis’, twee maanden vrij. En quasi aansluitend hadden we ons zomerverlof. Die ‘chance’ had ik dus.”

Tine heeft gedurende die periode lang en goed kunnen rusten en dat heeft haar er weer bovenop geholpen. Toen de opnames opnieuw begonnen voelde ze zich al meteen een heel stuk beter.

“Al had ik soms nog van die brain fogs. Hersenmist. Ik struikelde soms over mij teksten. Gelukkige gebeurde dat niet al te vaak en kan je een take opnieuw doen.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem