.
Tine Priem
zondag 21 april 2024

Tine Priem: “Ik ben de eerste vrouwelijke BV die dat mag doen”

Daar is ze blij om

Er zijn tegenwoordig veel BV’s die een eigen kledinglijn mogen ontwerpen. Denk maar aan Metejoor, Günther Neefs, Evelien Van Hamme en Kim Van Oncen. Ook Tine Priem mocht een eigen collectie ontwerpen.

“Ik heb een grote passie voor mode en denk dat meerdere BV's dat hebben. We kunnen elkaar maar beter toejuichen. Iedereen heeft zijn eigen stijl en het is mooi om te zien hoe dat naar voren komt in een collectie. Wat ik wel fijn vind, is dat ik de eerste vrouwelijke BV ben bij e5 die een collectie uitbrengt. Dat is echt een meisjesdroom die uitkomt”, zegt Priem in Primo.

Tine is momenteel zwanger van haar eerste kindje en veel van haar vrienden hebben al kinderen. Dat betekent dat ze af en toe wel wat kleren zal kunnen lenen van hen. Al koopt ze ook graag eens iets nieuws.

“En ook tweedehands en in outlets vind je mooie spullen, dus een combo is ideaal voor mij. Baby's groeien snel uit hun kleding, toch? Daarom investeer ik liever in duurzame items die langer meegaan, zoals een buggy of een veilige autostoel.”