.
Tine Priem
zaterdag 13 april 2024

Tine Priem: “Het is allemaal zo moeilijk in te schatten”

Ze zal het zelf moeten ondervinden

Binnenkort wordt Tine Priem voor de allereerste keer mama. Vanaf dan zal zij haar persoonlijke leven, haar werk en het ouderschap met elkaar gecombineerd moeten krijgen. Geen makkelijke opdracht als je het ons vraagt.

“Het is moeilijk in te schatten. Je kunt je zo goed mogelijk voorbereiden en in je hoofd bedenken hoe je het graag zou willen. Toch denk ik dat er ook veel afhangt van je kindje en dat het heel moeilijk is om nu al te weten waar die balans ligt. Ik heb bewust mijn hele najaar heel rustig gehouden, zodat ik echt tijd kan doorbrengen met mijn kindje en niet te snel een overvolle agenda heb. Dus wat werk betreft, focus ik me meer op projecten voor 2025”, klinkt het in Primo.

Eens het kindje er is, wil Priem vooral dat het kindje dezelfde normen en waarden meekrijgt als zij en haar man en dat het ook beschikt over een gezonde dosis assertiviteit.

“Ik hoop dat mijn kind leert voor zichzelf op te komen en zijn of haar dromen durft na te streven. Ik geloof dat het krijgen van een kind je helpt om nog betere keuzes te maken en minder tijd te besteden aan dingen die er niet toe doen. Ik ervaar dat nu al sterk, maar ik denk dat het alleen maar zal toenemen. Als moeder weet je ongetwijfeld als geen ander wat echt belangrijk is en waar je je energie niet aan moet verspillen.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem