.
Tine Priem
dinsdag 16 april 2024

Tine Priem: “Het is allemaal vlot tot stand gekomen”

Ze is er trots op

Tine Priem is een bezige bij. Ze acteert in ‘Thuis’, is in verwachting van haar eerste kindje en ze ontwierp ook een eigen kledingcollectie. In Primo probeert ze een omschrijving te geven van haar stijl van ontwerpen.

“Ik omschrijf mijn stijl als vrouwelijk en elegant met soms een stoer kantje. Aangezien het een zomercollectie is, ligt de nadruk vooral op het vrouwelijke en elegante. Als je het toch net iets stoerder wil maken, kan je het altijd oppimpen met opvallende accessoires of een stoere bot, bijvoorbeeld.”

Knopen doorhakken en de juiste creatieve beslissingen nemen, het hoort er natuurlijk allemaal een beetje bij. Gelukkig heeft ze daar weinig moeite mee gehad.

“Ik had een duidelijke inspiratiebron en dat waren mijn verre reizen. Deze collectie is voornamelijk geïnspireerd op mijn reis naar Cuba. Ik kwam bij de eerste meeting met e5 dus al aan met schetsen en een moodboard en daarop is er verder gewerkt. Allemaal in samenspraak natuurlijk. Maar de eerste collectie is erg vlot tot stand gekomen. Het is een fantastisch team waarbij ik me op mijn gemak voel en ik ben enorm blij met het resultaat.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem Thuis