.
Tine Priem in Thuis
dinsdag 23 augustus 2022

Tine Priem genoot van de vakantie: “Ik wil nu wat grenzen verleggen”

Ze werkt graag en hard

Een maand, zolang waren er geen opnames voor ‘Thuis’. Zolang heeft Tine Priem kunnen genieten van de vakantie. En dat is haar goed bevallen. Dit zou ze liever voortaan elk jaar doen.

“Als je er maar een week of twee de broeksriem afgooit, kan je nooit volledig ontspannen. Na twee jaar corona en in ‘mijn kot’ zitten had ik behoefte aan wat wanderlust. Omdat het zolang duurde voor er licht aan het einde van de ‘coronatunnel’ was, begon ik een beetje uitgeblust te raken. Door die maand verlof ben ik nu zo opgeladen dat ik het gevoel heb dat ik de wereld aankan”, zegt Priem in Primo.

Een maand lang de pauzeknop indrukken voor een ambitieus iemand, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar niet voor Tine. Zij heeft zelfs enkele kansen laten schieten om toch maar een maand verlof te kunnen hebben.

“Ik werk graag hard en veel, maar reizen is voor mij één van de belangrijkste manieren om stoom af te laten. Ik stort me vaak van het ene project in het andere, maar ik vind het ook wel eens leuk om mij te vervelen. OF te verdwalen aan de andere kant van de wereld. Onze reis naar Cuba is zo goed meegevallen dat ik me nu zelfs heb ingeschreven om Spaanse les te volgen.”

Spaans leren, het is niet zo eenvoudig. Maar Tine heeft er een goede reden voor. “Spaans is een wereldtaal. Door het onder de knie te krijgen wil ik mezelf ontwikkelen en letterlijk grenzen verleggen.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem