.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 18 juni 2022

Tine Priem: “Er komt waarschijnlijk een kink in de kabel”

Ze trouwde in Thuis

Zelden werd er zoveel geschreven over een soap-bruiloft als over die van Tamara en Bob in 'Thuis'. Het was dan ook een dag met uiteenlopende emoties bij alle personages. Liefde, verdriet en geluk, en dat allemaal in één aflevering.

Silke en Ilias, Waldek en Nora, Peter en Paulien en Joren en Niels, allemaal zorgden ze voor enkele romantische momenten op de dansvloer en op het trouwfeest. Maar het zijn toch Viv en Lowie die met alle aandacht gingen lopen.

Viv zorgde voor een pijnlijke breuk in het midden van de dansvloer. Lowie koestert een grote kinderwens, maar zij niet. Viv wil dat Lowie gelukkig is en maakt een einde aan de relatie, hoe pijn het ook doet. Of ze ooit nog terug samen komen, dat is nog maar de vraag.

Maar dat zou nog niet het einde zijn van alle miserie die eraan zit te komen in 'Thuis'. Tine Priem licht een tipje van de sluier in Tv Familie.

“Tamara en Bob zijn een mooi voorbeeld van hoe je als koppel moeilijke periodes kan overwinnen. Ze trouwen met het idee om eeuwig samen te blijven en een gelukkig gezin te vormen met zoontje Leo. Maar je weet natuurlijk nooit. In 'Thuis' horen er altijd drama’s bij. Vroeg of laat zal er wellicht toch een kink in de kabel komen.”

Download onze app voor iOS of Android