.
Tine Priem in Thuis
zondag 24 maart 2024

Tine Priem: “Die periode is gelukkig voorbij”

Het gaat weer beter

Tine Priem en haar man Tom zijn er altijd van overtuigd geweest dat ze geen kinderen wilden. Tot het bij Tine plots toch begon te kriebelen. Niet veel later ging ook Tom overstag.

“Ik heb geluk gehad dat we samen naar het idee toe gegroeid zijn. Op een dag heb ik dan gezegd: 'Ik denk dat we nog tien jaar supergelukkig kunnen zijn met ons tweetjes, maar dat er een dag zal komen waarop ik spijt zal hebben. We beslisten om nog één grote reis te maken in de zomer - naar Sri Lanka en de Malediven - en er daarna aan te beginnen. Tegen het einde van die vakantie ben ik gestopt met mijn pil en drie maanden later was ik zwanger. Ik ben enorm dankbaar dat het zo vlot verlopen is en dat ik een zomerkindje krijg”, klinkt het bij Tine in Het Laatste Nieuws.

De eerste twee maanden was Tine enorm misselijk, maar geluk moest ze niet overgeven. Bovendien was ze ook heel snel moe

“Nog altijd val ik 's avonds na een draaidag snel in slaap, maar ik voel me verder echt heel oké. Ook mijn eten is weer in balans. Ik eet normaal altijd heel gezond, maar in het begin van mijn zwangerschap heb ik toegegeven aan de cravings: 's morgens boterkoeken, 's avonds pizza en liefst nog een ijsje als lunch. Veel suiker, iets wat ik nooit doe. Die periode is gelukkig voorbij. Ik zie al een buikje en dat zal nog zoveel groter worden, maar ik omarm het helemaal. Want daar groeit een wondertje, hè."

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem