.
News Image

Tina Maerevoet haalt uit haar hufter

Wat een paljas was dat.


Zondag stond er voor mij in de winkel een 'heftig type'. Zo'n inhoudsloze maar wel opgepompte kleerkast met de gruwelijkste tattoo's die een tattoo 'artiest' kan zetten. Maar hey, geen vooroordelen, start de actrice haar bericht op Facebook. Hij wou op één of andere 'speciale' manier betalen, maar de uitbater van de winkel had geen idee wat de kleerkast bedoelde. Waarop de kleerkast zei: 'Daarom zijt gij geen bankdirecteur geworden maar staat gij hier maar achter de kassa hé, ha ha ha.'

Ik moet zeggen dat ik niet echt in een deuk lag. De uitbater evenmin. Na veel vijven en zessen verliet de man de winkel. Jammer genoeg bleef hij buiten aan de deur staan lullen tegen mijn lief, gaat Tina verder.De man vroeg aan de vriend van Tina vuur, maar dat had hij niet. Nee, ik ben gezond, ik rook niet, reageerde de vriend van Tina. 'Gezond, gezond, ik zén gezond, ik breek elleken dag asbest af...en ziedis..., reageerde de kleerkast.

Daarop vertelde de vriend van Tina de man dat de vader van Tina gestorven door asbest, daarop reageerde de man met Ochaaaaaremen zenne.... De vriend van Tina vertelde haar het volledige verhaal, Tina stond als het ware aan de grond genageld. We zijn zondag 23 juni. Mijn papa zou vandaag 67 jaar geworden zijn. Ik probeer altijd het goede in mensen te zien en ben geen agressief type. Maar die hufter heeft 'chance' gehad. Als jullie in de toekomst dergelijke inhoudsloze kleerkasten tegenkomen, die opscheppen over asbest, geef ze gerust een onvergetelijke opvoedende tik van mij, klinkt het.


Bio van Tina Maerevoet

Meer Over:

Tina Maerevoet Thuis