.
Tijs Vanneste
zaterdag 26 februari 2022

Tijs Vanneste geeft goede raad: “Doe dat niet, je zult je een circusaap voelen”

Hij is nu ook manager

Tijdens het eerste seizoen van ‘De Kemping’ bouwde Tijs Vanneste een mooie band uit met de deelnemers. Hij houdt nog contact met hen en probeert hen op tijd en stond bij te staan met raad en daad. En dat doet hij met de beste bedoelingen.

“Zo is er bijvoorbeeld Jelle. Die kuist nu vrachtwagens in een groot bedrijf. Ik voelde direct dat hij populair aan het worden was, en dat is gevaarlijk. Je kunt gaan zweven, mensen doen je allerlei voorstellen… Op zijn vraag ben ik nu zo’n beetje zijn manager. Ze wilden hem bv op 'Thuis'-cruise sturen met de acteurs en de fans. Ik zei: “Jelle doe dat niet, je zult je een circusaap voelen.’”, vertelt Tijs in Humo.

Maar Jelle kreeg wel een andere mooie kans aangeboden en daar mocht hij van Tijs wel op ingaan. “Studio Brussel wilde hem als co-presentator in een programma. En hij wilde dat absoluut doen. Dus ik belde naar StuBru en ik zei: ‘Oké, hij gaat het doen, maar je gaat hem niet belachelijk maken of geen dingen ontlokken of je krijgt met mij te maken.”

Bio van Tijs Vanneste

Meer Over:

Tijs Vanneste