.
Willy Sommers
dinsdag 17 januari 2023

Tijd met zijn gezin is heilig voor Willy Sommers

Angst als alle kinderen het huis uit zijn?

Voor Willy is de tijd met zijn gezin heilig. Toch is er momenteel niet zoveel ‘family time’ want zijn dochter Luna is volle bak aan het studeren voor de examens en zijn zoon Luka geniet van de vakantie.

“Luka gaat eigenlijk niet zo graag naar school. Hij speelt liever voetbal. En daar speelt hij al mee met de U18. Hij doet dat heel goed”, vertelt Willy Sommers trots aan TV Familie.

Ondertussen zijn de kinderen al 20 en 16 jaar en steekt de vraag de kop op hoe beide ouders ermee zullen omgaan als ze allemaal het huis uit zijn.

“Over twee jaar zou dat al het geval kunnen zijn, als Luka net als z’n zus op kot zou gaan. Bang zijn Cindy en ik daar niet voor. Al was ’t een moeilijk moment toen Luna voor het eerst naar haar kot vertrok. Maar ja, het is niet meer dan normaal dat kinderen van die leeftijd stilaan hun eigen leven gaan leiden. Ze krijgen van ons alle steun”, onthult Willy aan TV Familie.

Na de feestdagen vliegt Willy er weer volle bak in want op 7 januari geeft hij al zijn nieuwjaarsconcert en voor de rest wordt het terug een goed gevuld jaar.

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers