.
Louis Talpe en Ludo Hoogmartens
zaterdag 15 juli 2023

Tiffany Ling-Vannerus niet langer grootste liefde van Louis Talpe

Nooit de vraag gesteld: ‘wil ik dat eigenlijk wel?’

Overal zie je Louis Talpe opduiken. Hij startte als Mega Toby bij Studio 100, speelde mee in Spitsbroers, acteerde in ‘Niet schieten’ en werd bekend in Nederland via de soap ‘Goede tijden, slechte tijden.

Ondertussen is hij getrouwd met de Zweedse Tiffany Ling-Vannerus en heeft twee zoontjes, Lion en Phoenix. Sowieso wist hij dat hij op een dag kinderen zou hebben, als de juiste vrouw voorbij ging komen. “Ik heb me nooit de vraag gesteld: wil ik dat eigenlijk wel, kinderen?”, vertelt Louis Talpe.

“Misschien komt het doordat ik uit een familie kom waarin kinderen haast een evidentie zijn. Ik heb er vaak gesprekken over met mijn vrouw. Over het feit dat onze kinderen nu echt hét doel zijn in ons leven”, aldus Louis Talpe in Gazet van Antwerpen.

“Ik heb vooral beseft dat er mogelijk nog een grotere liefde bestaat dan die voor mijn partner”, vertelt Louis openhartig.

“Mijn oudste? Die is echt mijn alles. En de jongste is nu dichter naar mij toe aan het groeien. Want de eerste maanden heb je als vader niet zo’n close contact”, vertelt de acteur aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe