.
Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Anne De Baetzelier en Willy Sommers
donderdag 11 augustus 2022

Tien Om Te Zien komt volgend jaar terug!

VTM heeft goed nieuws voor de fans van Tien Om Te Zien.

Wat een leuk nieuws woensdagavond tijdens de laatste opname van 'Tien Om Te Zien' in Westende. Daar werd aangekondigd dat 'Tien Om Te Zien' ook volgend jaar van de partij zal zijn en dat is een beslissing die op applaus werd onthaald.

Wie er tijdens één of meerdere opnames bij was, kon met eigen ogen zien dat 'Tien Om Te Zien' een groot succes was. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven en dat vervolg komt er. Knap trouwens dat de knoop nu al doorgehakt is. Bij VTM hebben ze dus niet stilgezeten.

Jarenlang was er geen echte 'Tien Om Te Zien' op tv, wel enkele afkooksels van het programma met bijvoorbeeld een 'Tegen De Sterren Op'-jasje. Maar dat voelde niet echt als 'Tien Om Te Zien' aan en het was ook niet echt een ondersteuning voor de hits van dit moment. Na één aflevering vorig jaar werd duidelijk dat Vlaanderen op de terugkeer van 'Tien Om Te Zien' zat te wachten, dit voorjaar werd beslist dat er deze zomer 8 shows zouden komen en wat ons betreft mogen er dat volgend jaar gerust 12 (of meer) worden.

We kennen trouwens nog mensen die blij zijn met de vroege beslissing van VTM: de artiesten.

Download onze app voor iOS of Android