.
Anne De Baetzelier en Willy Sommers
vrijdag 21 januari 2022

Tien Om Te Zien komt terug!

En daar zijn heel wat mensen blij mee

Er is over gespeculeerd, er is over gedroomd en nu is het definitief: 'Tien Om Te Zien' komt terug! Afgelopen zomer vond er een eenmalige editie plaats van het populaire muziekprogramma. Dat programma werd ontzettend positief onthaald door de fans, en mensen keken massaal naar de eenmalige uitzending die VTM aanbod na een succesvolle reeks ‘Tien Om Te Zien, de zomer van: 199X’.

Dat succes kon VTM niet negeren en ze besloten de koppen bij elkaar te steken. “'Tien Om Te Zien' heeft doorheen de jaren ontelbaar veel hits gecreëerd en zo bijgedragen tot het muzikale erfgoed van Vlaanderen”, vertelt Maarten Janssen, channel manager van VTM.

En er is nog meer goed nieuws. Ook Anne De Baetzelier en Willy Sommers zijn er ook dit keer terug bij als gastvrouw en gastheer. Blankenberge wordt wel niet meer de place to be zoals vroeger, maar wel Middelkerke. Acht weken lang slaan ze hun tenten op in de populaire badstad en daar is ook burgemeester Jean-Marie Dedecker erg blij mee. Hoe 'Tien Om Te Zien' er verder precies zal uitzien, dat maakt VTM binnenkort bekend.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Anne De Baetzelier en Willy Sommers