.
News Image

Tien Om Te Zien komt terug

​​​​​​​Met Willy en Anne!

De kogel is door de kerk, Tien om te zien komt deze zomer terug naar Middelkerke. Met Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Helaas, het gaat maar om één opname.

Zit jij op zondagavond ook vol nostalgie naar VTM te kijken? De jaren 90, het waren de hoogdagen van Tien Om Te Zien in Leuven en in Blankenberge. Elke zondag genieten wij van de muziek uit dat ene specifieke jaar. Gisterenavond nog, de perfecte opwarmer voor een bloedstollende EK-finale tussen Italië en Engeland bijvoorbeeld. Wat werd er in 1994 goede muziek gebracht.

Een vervolg kon niet uitblijven en dus komt er deze zomer nog een opname van het legendarische muziekprogramma van VTM. Met Willy Sommers en Anne De Baetzelier. De echte deze keer en dat is maar goed ook. Er gaat namelijk niets boven het origineel. Wanneer de opnames plaats zullen vinden, dat is VTM aan het bekijken. Maar wellicht pas midden of eind augustus als de coronamaatregelen versoepeld zijn. Een datum ligt dus nog niet vast, maar wij hopen dat VTM er één groot feest van gaat maken. Alles komt terug, zelfs Tien Om Te Zien. Stiekem hopen wij dat deze opname zoveel teweeg gaat brengen dat VTM niet anders kan dan het liedjesprogramma volgend jaar zoals weleer te organiseren.