.
News Image

Thuiskijkers laten dansende Ann Pira in de steek

Kijkers kunnen Ann Pira niet redden.


Tv-kijkend Vlaanderen heeft zondagavond beslist dat Ann Pira volgende week niet meer mag dansen bij ‘Dancing With The Stars’. Hoewel Ann Pira op basis van de punten van de vakjury op een mooie vierde plaats stond, moest zij zondagavond de wedstrijd verlaten.



Viktor Verhulst kreeg van de vakjury het laagste aantal punten, Christoff stond in de tussenstand voorlaatste en ook Ianthe Tavernier eindigde nog achter Ann Pira. De stemmen van de kijker verschillen enorm met die van de vakjury, dat werd zondagavond nog maar eens duidelijk. Viktor Verhulst dacht dat hij zijn laatste pasjes op de dansvloer al achter de rug had, de verbazing was dan ook groot toen hij hoorde dat hij door mocht naar de volgende aflevering. De zoon van Gert Verhulst beseft dat hij niet de beste danser is en gaat zich deze week nog meer smijten om te trainen. Danspartner Natascha doet nu al overuren met de jongeman die door tv-kijkend Vlaanderen gered werd.



Op de sociale media reageren de fans van Ann Pira teleurgesteld. Zij zijn van mening dat niet Ann, maar wel Evy Gruyaert, Viktor of Christoff de wedstrijd hadden moeten verlaten. De fans begrijpen niet dat tv-kijkend Vlaanderen niet voor Ann hebben gestemd, er is echter een vrij logische verklaring. Viktor en Christoff hebben net zoals de meeste andere kandidaten een pak fans op de sociale media en dat speelt zeker mee. Een oproep op Facebook of Instagram levert heel wat extra stemmen op. En Ann Pira mag dan wel op de fans van Thuis rekenen, die hebben duidelijk te weinig gestemd, misschien wel omdat zij er zeker van waren dat Ann op basis van de punten van de vakjury wel door zou gaan. Niet dus….



Voor onder andere Ianthe Tavernier en Kelly Pfaff was het een emotionele avond, zelfs na de live-uitzending moest Kelly een aantal keer traantjes wegpinken en ook Ianthe ontsnapte daar niet aan. Het is duidelijk dat ‘Dancing With The Stars’ heel wat doet met de deelnemers. Het gaat dan ook om een wedstrijd, eigenlijk wil iedereen de opvolger van James Cooke worden en dat weegt op alle kandidaten.