.
Mathias Vergels in Thuis
vrijdag 14 oktober 2022

Thuis: Zorgt haar komst voor problemen?

Het valt nog af te wachten

Een soap zonder de nodige drama, het zou geen goede soap meer zijn. En er staat wel nog wat ellende te wachten voor sommige personages uit ‘Thuis’.

Een droom lijkt in vervulling te gaan voor Lowie en Paulien nu er een draagmoeder en eiceldonor is gevonden. Een droom die er ook meteen voor zorgt dat er een oude bekende terug haar intrede zal maken in de reeks.

Recent zagen we Tamara, Paulien en Lowie naar het fertiliteitscentrum trekken voor een intakegesprek. Een gesprek die allemaal heel positief verliep, maar waarbij Paulien en Lowie niet helemaal eerlijk waren. Zo deden ze zich voor als koppel, terwijl ze eigenlijk stiefbroer en-zus zijn.

Een leugen die niet lijkt op te vallen en dus wordt Lowie de biologische papa, terwijl Tamara draagmoeder wil zijn. Eiceldonor wordt Katrien Snackaert, de zus van Paulien. En zij lijkt dus terug op te duiken in de soap, schrijft Tv Familie.

Maar de komst van Katrien kan niet alleen voor gelukkige taferelen zorgen, ook voor pijnlijke en ingewikkeld taferelen. En dan vooral voor het gezin van Tim.

Katrien verdween nadat zij een passionele relatie met hem achter de rug had. Tim was haar eerste lief en oude liefde roest niet, wordt wel eens gezegd.

Dat Tim ook nog eens niet goed in zijn vel zit en zijn relatie met Sam een dipje heeft, zal het er allemaal niet makkelijker op maken. Of het vuur terug wordt aangewakkerd, dat ontdek je ongetwijfeld de komende weken in ‘Thuis’.