.
Pips in Thuis
donderdag 30 december 2021

Thuis verwelkomt nieuwste castlid: Lior speelt de rol van Pips Cremers

Van een verrassing gesproken.

Thuisfans met een dierenhart vroegen zich het al langer af: waarom is er eigenlijk geen huisdier in Thuis, dat hoort er toch gewoon bij? Sinds vandaag 30 december 2021 is dat een feit. Pips maakt vanaf nu deel uit van de familie Cremers. Tim kocht het hondje als cadeau voor zijn dochter. Die wou zowel voor Kerst als haar verjaardag een hond. En het vaderhart van Tim besloot daarom impulsief om een hondje te kopen.

Dat is uiteraard niet de beste manier om een huisdier aan te schaffen. Dat wordt ook duidelijk uit de reacties van onder andere Frank, Simonne en Sam. De ondoordachte aankoop van Tim zorgt natuurlijk wel voor blijdschap bij zijn dochter Hannah.

Pomeriaan Pips is al sinds enkele maanden op de set van Thuis. Cast en crew genieten even hard van zijn aanwezigheid en speelsheid als hijzelf tijdens zijn ‘werkdag’.

Volg Pips ook via zijn eigen instagram: de avonturen van Pips en zijn leven op en naast de set kan je vanaf nu volgen via @Pips_Cremers. https://www.instagram.com/pips_cremers

(On)doordacht: onder andere Frank en Simonne vertolken de mening van heel wat kijkers thuis. Ondoordacht een huisdier aanschaffen als cadeau is niet de beste manier om er eentje in huis te halen. De Vlaamse overheid startte begin december hierover een bewustmakingscampagne op. Het departement Omgeving – dierenwelzijn was voor de makers van Thuis een bron van informatie voor de introductie en de toekomstige verhaallijnen met Pips.

Download onze app voor iOS of Android