.
News Image

Thuis: tattoo van Eddy verdwijnt

Dat zal wennen worden.


Het was donderdag even schrikken voor de kijkers van Thuis. Donderdagavond was in de Eén-soap Thuis te zien dat het personage Eddy (Daan Hugaert) met de laserbehandeling van de tattoo in zijn nek start. De tattoo is voor TV-kijkend Vlaanderen al jaren een onmisbaar accessoire van Eddy, maar uit liefde voor Angèle beslist Eddy zijn ‘merkteken’ te laten weghalen.



Voor Eddy is het hoog tijd om het verleden te laten voor wat het was en een nieuwe start in zijn leven te nemen. De afgelopen jaren kreeg Daan Hugaert net voor elke opname een nep-tattoo. Heel wat mensen vonden de tatoeage bijzonder mooi en het zal dan ook wennen zijn om Eddy zonder tattoo te zien. Maar alles went na verloop van tijd.

De makers van Thuis spelen deze verrassende verhaallijn ook uit op een interactieve manier. Via een online tool op de website van Eén kunnen Thuis-fans zichzelf fotograferen met de tattoo van Eddy en nadien delen met hun vrienden op sociale media. De tattoo van Eddy verdwijnt dan misschien van het scherm, de kijkers kunnen toch nog een selfie trekken met het accessoire!


Bio van Daan Hugaert

Meer Over:

Thuis Daan Hugaert