.
Leah Thys in Thuis
maandag 14 juni 2021

Thuis-producer geeft update over Leah Thys: “dan pas keert Leah terug op de set”

Alle scènes waarin Leah Thys zou meespelen, werden uitgesteld.

De hele ploeg van Thuis leeft enorm mee met Leah Thys. De 76-jarige actrice werd eind april besmet met het coronavirus en verloor enkele dagen later haar echtgenoot aan het longvirus. Ondertussen revalideert de Leah Thys thuis.

Thuis-producer Hans Roggen geeft in Het Laatste Nieuws een update over de actrice: “Het zou niet oké zijn dat ik in haar naam praat, maar Leah is nu aan het herstellen en mag daar haar tijd voor nemen."

"We hebben met haar afgesproken dat ze pas na de jaarlijkse zomervakantie bij 'Thuis' weer aansluit. Dat wil zeggen: eind juli”, klinkt het bij Hans Roggen in Het Laatste Nieuws.

“Na het verlies van haar echtgenoot pikt ze de draad van haar leven langzaam weer op. Veel collega's hebben contact met haar. Ze wordt goed omringd”, voegt de Thuis-producer eraan toe.

“Alle scènes waarin voorzien was dat Leah zou meespelen, blijven behouden, maar zijn uitgesteld. Die nemen we pas vanaf eind juli op en monteren we tussen de andere beelden die we al hebben”, aldus Hans Roggen in Het Laatste Nieuws.

Bio van Leah Thys

Meer Over:

Leah Thys Thuis