.
Daphne Paelinck
zondag 21 maart 2021

Thuis-kijkers moeten tijdelijk afscheid nemen van Daphne Paelinck

Christine verdwijnt uit Thuis...

Daphne Paelinck is niet alleen in Thuis zwanger, maar ook in het echte leven. In Thuis verwacht haar personage ‘Christine’ een tweeling, terwijl de actrice een tweede dochtertje verwacht. Uiteraard betekent die zwangerschap dat Daphne Paelinck recht heeft op zwangerschapsverlof…

Daphnes dochtertje is uitgerekend voor augustus en de actrice is vanaf juli in zwangerschapsverlof. Die eerste maand vormt alvast geen probleem voor de opnames aangezien de ploeg van Thuis dan hun jaarlijkse vakantiestop houdt. Maar hoe lossen de makers van Thuis nadien de afwezigheid van Daphne Paelinck op?

“Onze verhaallijn lag al even vast voor Daphne ons haar mooie nieuws vertelde”, vertelt Thuis-producer Hans Roggen in TV Familie. “We hebben haar zwangerschap dus niet in het verhaal geschreven. Qua uitzending lopen de zwangerschappen gelijktijdig, maar qua opnames zeker niet. Wij zijn nu bijvoorbeeld de afleveringen van mei al aan het opnemen.”

Opvallend is de uitspraak dat de verhaallijn voor Daphne al vastlag. Licht Hans Roggen daarmee een tipje van de sluier op over hoe ze bij Thuis de afwezigheid van Daphne Paelinck gaan opvangen?

“Wie wil weten hoe we hiermee aan de slag gaan, zal dit najaar moeten kijken. We verklappen zoiets liever niet”, houdt de Thuis-producer de lippen stevig op elkaar…

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck Thuis