.
News Image

Thuis: Eddy - Daan Hugaert-  komt vervroegd vrij

Spanning stijgt in THUIS: komt het weer goed tussen Eddy en Nancy?


Wat er al even zit aan te komen in THUIS, is op vrijdag 9 juni een feit: Eddy Van Notegem ( Daan Hugaert) komt vervroegd vrij uit de gevangenis. Eddy werd op 19 januari 2017 veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het saboteren van de camionette van Peggy, met het fatale gevolg dat zijn eigen petekind Lucas overleed. Eddy wist niet dat Peggy die camionette ondertussen verkocht had aan de Withoeve, het bedrijf van Femke en Peter. Femke en zoontje Lucas kregen door deze sabotage een ongeval.

Eddy probeert al een tijdje vervroegd vrij te komen uit de gevangenis. Op 24 mei kregen Femke en Peter per brief het slechte nieuws dat er over twee weken een beslissing valt over de aanvraag van Eddy om vervroegd vrij te komen. Afgelopen maandag 5 juni beseffen Femke en Nancy dat Eddy nog deze week kon vrijkomen...Hoe is dit zover kunnen komen? En wat zijn de gevolgen van Eddy's vervroegde vrijlating voor zijn omgeving?

Eddy wilde Peggy Verbeeck, zijn toenmalige aartsvijand, treffen maar hij wist niet dat de camionette al verkocht was aan de Withoeve. Het was dus niet Peggy, maar wel Femke die, samen met Lucas, in de bestelwagen zat wanneer de remmen van de bestelwagen het begaven. Lucas overleed ten gevolge van het ongeluk en dat zorgde voor een enorm schuldgevoel bij Eddy. Hij weet dat hij verkeerd is geweest en aanvaardt dan ook de gevangenisstraf die de rechter uitspreekt. Maar al snel bekruipt de eenzaamheid hem in de gevangenis. Wanneer hij via Britney, die hem regelmatig bezoekt, verneemt dat Nancy haar hart verloren heeft aan een andere man, wordt het hem teveel. Hij beslist om zijn leven te beteren, gedraagt zich voortreffelijk en dient een aanvraag in voor een vervroegde vrijlating.Eddy haalt zijn slag thuis en komt vervroegd vrij. Zijn focus is nu zijn gezin terug voor zich winnen. Het zal niet gemakkelijk worden, want hij kreeg ook een contactverbod. Hij kan geen enkele voet op het erf van de Withoeve zetten of hij vliegt opnieuw de gevangenis in.

En dan is er nog altijd Dieter, die het hart van Nancy veroverd heeft. De wil van Eddy is sterk, dat heeft Dieter tijdens zijn bezoek in de gevangenis mogen ondervinden. Wat als Dieter oog in oog met Eddy komt te staan? Zal Nancy terug voor de charmes van Eddy vallen, of blijft ze toch bij 'hare Didi'?Lees de nieuwe inhouden op http://bit.ly/ditgaaterinthuisgebeuren .THUIS, elke weekdag om 20.10 uur op Eén


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Daan Hugaert

Meer Over:

Thuis Daan Hugaert