.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 1 mei 2021

Thuis-actrice Tine Priem plant groot feest: “ik hou niet van half werk”

Liever nog even wachten in plaats van half werk te leveren...

Tine Priem trouwde vorig jaar in juli met haar partner Tom. Omwille van de coronamaatregelen gebeurde dat in erg klein gezelschap. Op het grote huwelijksfeest is het nog even wachten, bevestigt de Thuis-actrice in Story.

“Het grote feest wilden we uitstellen, maar in januari beseften we al dat het ook dit jaar erg moeilijk zou worden”, onthult de 32-jarige actrice in het weekblad. “We hebben alles ineens verplaatst naar ergens voor de zomer van 2022.”

“Liever nog even wachten tot we weer écht kunnen knuffelen, feesten en dansen”, geeft Tine Priem toe. “Je doet zo’n huwelijksfeest maar één keer in je leven en ik hou niet van half werk”, verduidelijkt de Thuis-actrice in Story.

“Door in januari al een nieuwe datum te prikken en de zaal, de catering en de dj al vast te leggen, hebben we wachtlijsten vermeden. Want er is nu blijkbaar echt een stormloop op feestlocaties en -zalen”, vertelt Tine Priem.

Ook de huwelijksreis die het koppel naar Sri Lanka en de Malediven zal brengen, werd uitgesteld naar 2022, bevestigt de actrice in Story.

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem