.
News Image

Thuis-actrice Katrien De Ruysscher trekt grens: “dat wil ik absoluut niet”

“Zelfs al draait het om iets banaals, ik wil dat absoluut niet.”


Katrien De Ruysscher kennen we allemaal als dokter Judith in Thuis. Judith heeft al heel wat meegemaakt in de acht jaar dat ze op de set van Thuis staat. Zo zag ze haar televisiedochter Emma (gespeeld door Elise Roels) opgroeien van een jong meisje naar een echte vrouw. De verhaallijnen rond de ontvoering en sexting lieten ook sporen bij de actrice zelf. “Hoe zou ik het aanpakken als mama?” vraagt Katrien De Ruysscher zich af in Story.



Haar eigen kinderen zijn gelukkig nog niet echt aan het puberen. Enkel Lucas, de oudste die 12 is, is zich ondertussen iets meer bewust geworden van hoe hij eruitziet, waardoor hij soms wat langer in de badkamer staat. “Als het dat maar is…”



Toch meent de actrice dat dokter Judith soms wat te soft reageert. “Ik zou wel iets harder zijn,” meent Katrien De Ruysscher. En ze zou ook een duidelijke lijn trekken. Zo is liegen iets wat ze absoluut niet kan verdragen. “Zelfs al draait het om iets banaals, ik wil dat absoluut niet,” klinkt het resoluut bij de actrice in Story.


Bio van Katrien De Ruysscher