.
Daisy Van Praet
woensdag 28 april 2021

Thuis-actrice Daisy Van Praet : “ik geloof niet dat dit snel voorbij zal zijn”

"Maar er is één troost: alles gaat voorbij..."

Daisy Van Praet kruipt sinds kort in de huid van Nina in Thuis. De actrice onthult in Primo dat het coronavirus weinig invloed heeft gehad op haar welzijn.

“Geluk maak je zelf. En ik vind mijn geluk vooral thuis, bij mijn gezin. Elke situatie, hoe erg ook, heeft elementen waar je ook dankbaar moet en kunt voor zijn”, klinkt het nuchter bij Daisy Van Praet.

Al beseft de 38-jarige actrice dat niet iedereen op dezelfde manier in elkaar zit. En de situatie is natuurlijk ook niet voor iedereen hetzelfde.

“Ik kan me heel goed inbeelden dat jonge mensen het vandaag heel lastig hebben. Of dat mensen die hun job door deze pandemie kwijt geraakt zijn het eventjes niet zien zitten, dat snap ik ook. Maar er is één troost: alles gaat voorbij”, benadrukt Daisy Van Praet in Primo.

Al denkt de actrice niet dat het einde van de pandemie voor meteen is. “Ik geloof niet dat we er heel snel gaan uitgeraken, ook niet als we morgen allemaal gevaccineerd zijn. Er zijn ondertussen zoveel varianten van dit virus, dat het zeer moeilijk te bestrijden is.”

Bio van Daisy Van Praet

Meer Over:

Thuis Daisy Van Praet