.
News Image

Thuis-acteur zit vast in Marokko

Dikke pech voor Noureddine Farihi


We kennen Noureddine Farihi uit 'Thuis' allemaal als Mo. De acteur zit volgens Nieuwsblad.be al 6 weken in lockdown in het verre Marokko, zijn thuisland. Noureddine Farihi woont in Antwerpen, maar momenteel geniet hij van wat vakantie in het verre Casablanca. Maar dat die vakantie zolang zou duren, dat was niet voorzien.



Noureddine Farihi wil al sinds 17 maart naar huis komen, maar dat lukt hem maar niet. De reden? De coronacrisis. Daardoor zit de acteur vast, gelukkig kan hij ondertussen bij zijn ouders in Casablanca verblijven. Maar de drang om naar huis te komen is bijzonder groot. Noureddine Farihi heeft nog een zoon van 9 en die is gewoon in Antwerpen. Al die tijd hebben de twee elkaar niet meer in levende lijve ontmoet.



Noureddine Farihi heeft de dubbele nationaliteit en is het slachtoffer van gekibbel tussen de regeringen van beide landen over de 1400 landgenoten met een dubbele nationaliteit. Vanaf vrijdag zouden die mensen weer kunnen reizen. 250 mensen kunnen er per vliegtuig van Marokko naar Brussel. Voorlopig weet Noureddine Farihi niet wanneer hij de kans krijgt om op het vliegtuig te stappen. Wat hem betreft kan dat niet snel genoeg gebeuren, de acteur hoopt zijn zoon van 9 jaar snel weer in de armen te sluiten.


Bio van Noureddine Farihi