.
News Image

Thuis-acteur vreest hartproblemen door corona

Noureddine Farihi: “ik mis mijn familie zo…”


Noureddine Farihi kennen we allemaal nog als Mo uit Thuis. De 63-jarige acteur zit ondertussen al meer dan twee maanden gevangen in Marokko. In Dag Allemaal laat hij zijn frustraties en machteloosheid de vrije loop…



“De Belgische en de Marokkaanse regering schuiven elkaar de zwartepiet toe over hun onderdanen met dubbele nationaliteit,” foetert Noureddine Farihi in het weekblad.



Noureddine Farihi trok voor een vakantie van twee weken naar Marokko maar ondertussen zit hij daar al twee maanden vast. Al driemaal bestelde hij vliegtickets maar telkens werden die geannuleerd, aldus de acteur.



“De lockdown in Marokko is ook veel strenger dan in België. Zo is er hier een avondklok,” vertelt Noureddine Farihi aan Dag Allemaal, die toegeeft zijn familie verschrikkelijk te missen. “Het begint nu echt wel zwaar te wegen,” aldus de acteur.



“Ik ben kwaad, gefrustreerd, voel me machteloos. Als deze situatie nog lang aanhoudt, krijg ik nog problemen met m’n hart. Ik probeer kalm en geduldig te blijven, maar da’s echt niet gemakkelijk,” aldus Noureddine Farihi in Dag Allemaal.


Bio van Noureddine Farihi