You are here

Thuis-acteur Lennart Lemmens maakt eigen film

14/01/2020 09:19-

Help Lennart bij het verwezenlijken van zijn droom.

Thuis-acteur Lennart Lemmens is bijna dagelijks als Sam te zien in de populairste soap van het land. Maar dat is niet het enige waar Lennart mee bezig is. "Momenteel ben ik te zien als acteur in Campus 12 (rol van Sam) en in Thuis (rol van Stan). Maar na afgestudeerd te zijn in 2017 aan het RITCS te Brussel als regisseur, is het nu tijd voor mijn eerste project na deze opleiding. Ik ga namelijk een kortfilm draaien. Een kortfilm met de titel 'Voor het donker thuis'", reageert de acteur.

Het verhaal spreekt ons in ieder geval al aan. "Mirthe is 20jaar en gepassioneerd door de kunsten. Ze droomt er al jaren van een beloftevol actrice te worden. Al jaren wordt ze door alles en iedereen naar beneden gehaald. ‘Ze kan niets, heeft geen talent…’ Ondertussen zit ze in haar laatste jaar en steekt ze haar middelvinger op naar alles en iedereen. Ze heeft dit toch al mooi klaar gespeeld. Mirthe staat op het punt af te studeren tot ze ineens ziek wordt. Kanker."

Voor zijn eerste kortfilm heeft Lennart Lemmens toppers als Mathias Sercu en Els Béatse kunnen strikken. Er is één probleem waar menig startende ondernemer mee te maken heeft: geld. "Jammer genoeg zijn subsidies nu heel erg moeilijk te krijgen en moeten we het doen op de sympathie van de mensen. Daarom hebben wij een crowdfunding moeten opstarten om binnen de 50 dagen aan ons budget te raken", gaat Lennart verder. De jonge acteur zoekt 8.000 euro om zijn project af te ronden en die zamelt Lennart nu in via een crowfunding. Wil jij mee investeren? Dat kan. Meer info kan je vinden op https://nl.ulule.com/voor-het-donker-thuis/ en daar kan je al vanaf één euro doneren. Laten we dat meteen met z'n allen doen!

Meer nieuws over:

Lennart Lemmens, Thuis

Gerelateerde bio's: