.
Thomas Vanderveken
woensdag 18 oktober 2023

Thomas Vanderveken: “We hebben onze ogen opengehouden”

Ze hebben de stap gezet

Thomas Vanderveken is enkele maanden niet op televisie te zien geweest. Hij is nu terug met het tiende seizoen van ‘Alleen Elvist Blijft Bestaan’ maar heeft daarvoor wat gast kunnen terugnemen.

“Ik heb eigenlijk een rustige zomer gehad en dat was heel goed. Alhoewel: met drie jonge kinderen in huis is rust een erg relatief begrip. We hebben wel met het hele gezin een geweldige vakantie gehad. Het is natuurlijk niet zo dat je met drie kleine jongens echt uitgerust terugkomt van je vakantie, maar we hebben wel een heel hechte en plezante tijd beleefd. Dat heeft ons allemaal heel veel deugd gedaan. Het was echt zalig”, glundert hij in Story.

Thomas en zijn partner Véronique Leysen zijn de voorbije tijd ook verhuisd. Ze bleven in Bonheiden, maar zijn iets verder gaan wonen.

“We hebben er altijd heel graag gewoond, maar zoals vele koppels hebben we onze ogen opengehouden We hebben de stap vooral gezet omdat we verliefd zijn geworden op het nieuwe huis. Met plaatsgebrek heeft het minder te maken, omdat we al ruim woonden. Maar onze badkamer zou sowieso aan een upgrade toe zijn geweest, zeker wanneer we die later met onze drie puberzonen zouden hebben moeten delen.”