.
Thomas Vanderveken
vrijdag 27 oktober 2023

Thomas Vanderveken: “Véronique zal zich kunnen uitleven”

Ze zijn verhuisd

Hoewel Thomas Vanderveken en Véronique Leysen altijd graag in hun huis hebben gewoond, besloten ze toch om te verhuizen nadat ze verliefd waren geworden op een ander huis in de straat.

Het huis is nog niet helemaal klaar en er zal wel nog wat verbouwd moeten worden. Maar daar deinst het koppel niet voor terug.

“Véronique kan zich daar volop in uitleven. Als binnenhuisarchitecte geniet ze echt wel van zo'n uitdaging. Ze is al volop in de weer met het uittesten van kleuren voor op de muur en het uitkiezen van de juiste kasten. Het is echt een project voor haar. We wonen er wel al. Dat gaat perfect. We gaan het op ons gemakje doen”, legt Thomas uit in Story.

Ondertussen is Thomas te zien met ‘Alleen Elvis blijft bestaan’, maar op een nieuw seizoen van ‘Factcheckers’ is het nog even wachten.

“Er zijn toch wel een viertal onderwerpen waarvan ik denk dat ze niet onopgemerkt zullen blijven en misschien zelfs weer het nationale nieuws zullen halen, zoals onze reportages over rolstoelgebruikers op het openbaar vervoer en de hygiëne in hotels dat ook al deden. Weet je, wanneer mensen me aanspreken over het programma, blijken ze vooral de toffe klik tussen Jan, Britt en mezelf plezant te vinden, wat ook zo echt is. Maar ze vinden ook dat ze iets opsteken van het programma, wat ik ook wel leuk vind.”