.
Veronique Leysen en Thomas Vanderveken
vrijdag 9 april 2021

Thomas Vanderveken: “ik was op slag verliefd op haar”

"Maar er is een verschil tussen verliefd zijn en een relatie uitbouwen."

Toen Thomas Vanderveken zijn echtgenote Véronique Leysen leerde kennen was het een echte ‘coup de foudre’ voor de presentator. Al was Thomas er op dat moment nog lang niet zeker was of de vijf jaar jongere Véronique wel dé vrouw van zijn leven zou worden…

“Het was 2007 en ik was klaar voor een relatie”, herinnert Thomas Vanderweken zich hoe het allemaal begon. “Ik was 26, zij vijf jaar jonger. Maar in het begin was het niet zo duidelijk dat Véronique de ware was en dat we zo’n lange relatie zouden uitbouwen”, aldus de presentator in Story.

“We leerden elkaar kennen op de afterparty van het programma Steracteur sterartiest en het was écht een coup de foudre. Ik was op slag verliefd toen ik haar zag. Maar er is een groot verschil tussen smoorverliefd zijn en een langdurende relatie uitbouwen”, besefte Thomas Vanderveken toen al.

“Elke dag hoop je dat het goed blij­ gaan. En na enkele maanden bleek dat steeds natuurlijker te verlopen, en werd het steeds duidelijker dat ze de vrouw van mijn leven is”, klinkt het nog steeds verliefd bij Thomas Vanderveken die ondertussen twee zoontjes heeft met Véronique Leysen.

Bio van Thomas Vanderveken en Veronique Leysen