.
Veronique Leysen en Thomas Vanderveken
zaterdag 11 september 2021

Thomas Vanderveken bewondert echtgenote Veronique Leysen: “heb daar veel zin in”

Thomas Vanderveken vergelijkt zichzelf met echtgenote Veronique Leysen...

Thomas Vanderveken is getrouwd met Véronique Leysen, gewezen Ketnetwrapster, samen hebben ze twee kinderen. Hij presenteert programma’s als ‘1 Jaar Gratis’ en ‘Alleen Elvis blijft bestaan’, zij is onder andere kledingontwerper, baat drie koffiebars uit en studeert voor interieurarchitecte. Iets waar Thomas alleen maar bewondering voor kan hebben. “Ik droom ervan om nog een leven in mijn leven te hebben. Een totaal andere carrière, zoals Véronique”, droomt Thomas in Dag Allemaal.

En dat leven kan voor Thomas nog vele kanten uit. “Er is zoveel dat mij interesseert: muziek, pedagogie, ik schrijf heel graag… ik geloof dat als je ergens heel veel zin in hebt, er een moment komt waarop je succesvol wordt.”

De bekendheid zou Thomas niet zo snel missen. “Als we draaien voor ‘Factcheckers’ op de dijk van Oostende, dan heeft iedereen mij gezien en word ik voortdurend aangesproken. Als we dit elke dag, overal in de wereld zouden meemaken… je zal Brad Pitt maar zijn. Eerlijk gezegd denk ik dat bekendheid meer een last is dan een lust”, zegt Thomas.

Hoewel hij de bekendheid niet altijd zou missen, beseft hij dat bekend zijn ook heel wat voordelen heeft. “Klantendiensten zijn sowieso vriendelijker tegen mij. Ook al omdat ze bang zijn dat ik een negatief bericht op mijn sociale media zou posten. En als ik ergens binnen kom, ben ik voor veel mensen al een bekende, waardoor het wantrouwen dat vaak heerst tussen onbekenden vaak wegvalt.”

Bio van Thomas Vanderveken en Veronique Leysen