.
Thomas Van Goethem
donderdag 9 februari 2023

Thomas Van Goethem: “Zij hebben Regi Camille helpen ontdekken”

Ze zijn zelf grote fans

Zonder #LikeMe had Vlaanderen waarschijnlijk nog niet meteen kennisgemaakt met supersterren als Camille en Pommelien Thijs. Zij verwierven hun bekendheid door hun hoofdrollen in de reeks en kregen dat extra duwtje in de rug om een solocarrière uit de grond te stampen.

En zo kwam een droom van maker Thomas Van Goethem ook uit. Hij wilde met de reeks voor Nederlandstalige muziek opnieuw hip maken en is blij dat de acteurs uit de reeks nu ook één voor één zelf carrière maken als soloartiesten.

“Ik denk dat wij de beweging van de Nederlandstalige muziek mee in gang hebben gezet. Het is dankzij zijn kinderen – fans van #LikeMe – dat Regi het allroundtalent van Camille Dhont ontdekte, met wie hij intussen de hit ‘Vuurwerk’ scoorde. Regi zweert sindsdien bij Nederlandstalige singles”, zegt Thomas in De Morgen.

Maar ook Pommelien Thijs is heel goed bezig. Zij heeft 5 MIA-nominaties op haar naam staan, Camille drie. En het is voorlopig nog spannend afwachten hoeveel ze er zullen weten verzilveren.

Maar ook de andere acteurs van #LikeMe doen het goed. Zo bracht Maksim Stojanac vorig jaar een album uit en gaat ook Francisco Schuster binnenkort een single lanceren. Benieuwd of zij het succes van de dames zullen kunnen evenaren.

Bio van Thomas Van Goethem