.
Thomas Van Goethem
dinsdag 31 januari 2023

Thomas Van Goethem: “Ik heb vele nachten moeten doorwerken”

Hij wou de kans niet laten schieten

Op televisie en op de Vlaamse podia is #LikeMe ontzettend populair. Maar toch was de interesse in het programma bij de verschillende zenders niet bijster groot. Nadat Thomas Van Goethem zijn programma had voorgesteld aan verschillende zenders, bleef het maandenlang stil.

“Ik had gehoopt op de concrete interesse van Ketnet. Maar ook daar bleef het stil. We hebben onze kans verkeken”, zegt van Goethem in Het Laatste Nieuws.

Tot Ketnet na enkele maanden toch interesse toonde en naar Fabric Magic, waar Thomas baas is, zijn getrokken. Daar vroegen ze meteen hoe het verhaal van de reeks verder zou verlopen.

Thomas die nog geen uitgewerkt script had maakte een deal dat hij binnen een week een heel uitgewerkt script zou hebben, en dat heeft hem bloed zweet en tranen gekost.

“Ik heb heel wat nachten doorgewerkt en heb Ketnet de verhaallijnen van de eerste dertien afleveringen voorgelegd. En toen ging het snel; in oktober 2017 hebben ze de reeks besteld, in juli 2018 hebben we het eerste seizoen gedraaid en in januari 2019 zijn we op antenne gegaan.”

Bio van Thomas Van Goethem

Meer Over:

Thomas Van Goethem