.
News Image

Thibault Christiaensen blundert in De Slimste Mens

Thibault, wat doe je nu??


Slim maar niet slim genoeg om De Slimste Mens Ter Wereld te winnen, dat kunnen we over Thibault Christiaensen zeggen. Joke Emmers zag de bui hangen en vreesde dat ze haar koffers mocht pakken maar een blunder van formaat van Thibault Christiaensen​ gaf haar nog één kans, een kans die ze met beide handen greep. Filip Peeters wist zich maandagavond met zijn 395 seconden moeiteloos te plaatsen voor de aflevering van dinsdag. Joke Emmers en Thibault Christiaensen hadden er respectievelijk 245 en 244 seconden.



Emmers begon ronduit zwak aan haar finaleronde met geen enkel antwoord over Superman waardoor Thibault zijn voorsprong kon uitbouwen tot 73 seconden. Net voor de laatste vraag was het 30-2 in het voordeel van Thibault maar Joke Emmers schreeuwde zich naar de volgende aflevering door bij Louis Tobback burgmeerster Leuven te roepen, voldoende om Thibault Christiansen naar huis te spelen. Thibault had zich kunnen laten zakken tot één seconden waardoor hij slechts één antwoord nodig had om Joke Emmers naar huis te spelen.



​Exit Thibault Christaensen dus. Dinsdagavond nemen Joke Emmers en Filip Peeters het op tegen Xavier Taveirne. Donderdagavond kennen we de winnaar van De Slimste Mens Ter Wereld 2017.


Bio van Thibault Christiaensen