.
Johan Veugelers
maandag 2 mei 2022

Theaterpremière Nostalgische Accordeon Toppers van Johan Veugelers in Antwerpen

Het wordt een muzikale reis

Zanger en accordeonvirtuoos Johan Veugelers gaat na zijn succesvolle zaalshows met ‘Nostalgische Accordeon Toppers’ vanaf het najaar de theaters in. De première is weggelegd voor TriArte in Antwerpen op 11 september.

In deze 2 uur durende show vertelt de Nederbelg Johan Veugelers hoe zijn liefde voor de accordeon is gestart. Alles begon bij zijn opa... . Johan neemt het publiek mee in een muzikale rondreis met accordeon waar hij accordeon toppers/klassiekers van vroeger van onder het stof haalt. Deze show is een totaalbelevenis voor iedereen waar iedereen kan meezingen, inhaken, walsen, luisteren naar mooie verhalen en de tijd van toen muzikaal kunnen herbeleven met een lach en een traan.

Verrassend genoeg heeft de opa van Johan een belangrijk aandeel in de voorstelling. Op 6-jarige leeftijd leerde hij van zijn grote muzikale held de accordeon spelen. Zo raakte Johan vertrouwd met het repertoire en de klassiekers van de jaren 50, 60 en 70. Een tijd vol gezelligheid, vol mooie melodieën en vooral prachtige herinneringen.

Boek hier je als eerste jouw ticket