.
News Image

Theater M maakt zich op voor 'Het Slippertje'

Vier topacteurs zullen publiek doen lachen.


Op donderdag 21 maart gaat in Theater M, Oude Brusselsestraat 10-12, 2800 Mechelen de hilarische 80's komedie 'Het Slippertje' in première. Dit is een ondeugende komedie over ware liefde, ouderschap, zakendoen en een slippertje als het echt nodig is. Deze vier topacteurs zullen er een voorstelling van maken waar nog lang over nagepraat kan worden: Helga Van der Heyden, Christophe Stienlet, Andy Peelman en Elise Roels. Frans Ceusters nam de tekst van deze komedie voor zijn rekening. Wim Peters is de regisseur.



Na 20 jaar is het eindelijk zo ver en trouwt Chantal met haar partner. Ze hebben al een flinke dochter van 18 en hij bouwde de voorbije jaren een succesvol zakenimperium uit. Dan ontdekt Lara dat papa haar ‘echte’ vader niet is… De ‘echte’ vader is namelijk een kennis van Chantal die 20 jaar geleden naar Amerika verhuisde om daar zijn bedrijf uit te breiden. Gelukkig is het midden de jaren ‘80, is Amerika ver weg, bestaan er nog geen gsm’s, Facebook of internet en zal Chantals partner niets te weten komen. Tenzij… dochterlief haar echte vader wil ontmoeten, hem uitnodigt voor de trouw en blijkt dat papa en de biologische vader zakenpartners zijn. Maar dat is allemaal nogal vergezocht… niet?



'Het Slippertje' speelt op donderdag 21 maart (20.30u), vrijdag 22 maart (20.30u), vrijdag 29 maart (20.30u), zaterdag 30 maart (20.30u), zaterdag 6 april (20.30u) en zondag 7 april (14.30u).. Voor sommige voorstellingen zijn er nog tickets te koop, maar snel zijn is de boodschap. Info en reservaties op: www.theaterm.be/voorstelling/het-slippertje/



(Nico Vanaken)