You are here

The Voice van Vlaanderen: ontdek de kandidaten uit team Koen

10/11/2017 22:43-

Met deze 8 kandidaten trekt Koen Wauters naar de liveshows.

Op de foto zie je van links naar rechts:

Tom Verhaeghe overtuigde met zijn Blind Audition “Nothing Compares To You” in de versie van Stereophonics. In zijn Battle nam de 33-jarige jongeman uit Vichte het op tegen Ellen op “Love Hurts” in de versie van Gram Parsons & Emmylou Harris.

Magalie Van Rompay is 19 jaar en komt uit Wommelgem. Haar Blind Audition was “Wild Thing” van Alessia Cara en in haar Battle nam ze het op tegen Astrid op “I Need Never Get Old” van Nathaniel Rateliff & the Night Sweats.

Lisa Okoh is 18 en komt uit Adegem. Tijdens haar Blind Audition zong ze “Seven Nation Army” van White Stripes en in haar Battle nam ze het op tegen Nelson op “FourFiveSeconds” van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney. Via een steal belandde ze in team Koen.

Mike Wolfs is 23 en komt uit Zuidschote. Hij zong tijdens zijn Blind Audition “Dancing On My Own” in de versie van Calum Scott. Zijn Battle gebeurde tegen Stefanie op “Iris” van Goo Goo Dolls.

Bonni Van Ounsen is 19 en komt uit Merksem. Zijn Blind Audition was het overtuigende “The Man Who Can’t Be Moved” van The Script en zijn Battle won hij tegen Tomi op “Wonderful World” van James Morrison.

Jérémie Vrielynck is de 17-jarige jongeman uit Deerlijk die tijdens zijn Blind Audition overtuigde met “Mercy” van Shawn Mendes en het in zijn Battle opnam tegen Roy op “Start A Fire” van John Legend.

Melanie Mertens Polak is 19 en komt uit Hove. Tijdens haar Blind Audition overtuigde de dochter van Pitti Polak met “Constellations” van Tom Odell en in haar Battle nam ze het op tegen Joyce op “That’s Alright” van Lady Linn & Her Magnificent Seven. Via een steal belandde ze bij team Koen.

Amber Dhert is 23 en komt uit Gent. Tijdens haar Blind Audition zong ze “I’m A Woman” van Smokey Joe’s Café en battlen deed ze tegen Tineke op “Treat You Better” van Shawn Mendes.

Meer nieuws over:

The Voice van Vlaanderen