.
The story of Wortel
donderdag 14 oktober 2021

The Story of Wortel

Lucas Van den Eynde en Jan Schepens leiden je rond.

Ongezien belevingsspektakel kleurt de kolonie van Merksplas tijdens de herfstvakantie met ‘The Story of Wortel’.

De Kolonie van Merksplas vormt vanaf 22 oktober tot en met 7 november het decor voor “The Story of Wortel”. Deze ‘Immersive Walk Experience’, zoals de regisseur het met een mooi woord omschrijft, wordt een totaalspektakel waarbij 9000 bezoekers op een nooit eerder geziene manier de geschiedenis van de kolonies van Merksplas en Wortel zullen ontdekken én beleven.

De stemmen van ondermeer Lucas Van den Eynde & Jan Schepens leiden je doorheen de geschiedenis van dit werelderfgoed en het ontstaan van België.

Met speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde muziek door jong opkomend talent Tom Volckaerts en naar de hand van Yannick de Kleine is dit totaalspektakel een must-do wandeling van dit najaar.

Wat is een Immersive Walk Experience?
Een Immersive walk experience is een intense wandel beleving waarbij je volledig wordt onderdompelt in het verhaal. Aan de hand van prachtig klank en lichtspektakel worden al je zintuigen geprikkeld, 360° rondom jou. Tijdens deze beleving zit je ook niet stil. Je wandelt in kleine groepen doorheen de prachtige natuur van de kolonie van Merksplas waar tal van acteurs en decors het mooie doch harde verhaal van het leven in de kolonie en de Belgische revolutie tot leven brengen.

Kortom, wandel met ons mee doorheen de geschiedenis en laat je betoveren door al wat rondom jou gebeurd!

Startpunt: Kapelstraat 10 - 2330 Merksplas
Data: 22 oktober - 7 november
Aanvang tussen: 17u30 - 21u20
Duurtijd: + 1u20

Reserveer je tickets nu via https://www.thestoryofwortel.be/

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jan Schepens en Lucas Van den Eynde