.
Kato en Tom Dice van The Starlings
zondag 10 januari 2021

The Starlings stellen concert in Lotto Arena uit

Dat zat er al een hele tijd aan te komen.

Toen The Starlings in april 2020 hun concert in de Lotto Arena aankondigden, vonden wij dat een gewaagde zet. De kans leek ons toen al klein dat het cocnert op 14 februari 2021 zou kunnen doorgaan en we krijgen helaas gelijk: het concert is met 364 dagen uitgesteld en gaat normaal gezien op 13 februari 2022 door. Dat maakte het duo zondagmiddag bekend. Tickets blijven uiteraard geldig en wie nog geen tickets heeft, kan er nog altijd bestellen via de geijkte wegen.

Dikke pech dus voor Kato en Tom Dice, maar de liefde die zij volgend jaar in de Lotto Arena zullen uitstralen, zal alleen maar groter zijn, zeker weten.Toen The Starlings in april 2020 hun concert in de Lotto Arena aankondigden, vonden wij dat een gewaagde zet. De kans leek ons toen al klein dat het cocnert op 14 februari 2021 zou kunnen doorgaan en we krijgen helaas gelijk: het concert is met 364 dagen uitgesteld en gaat normaal gezien op 13 februari 2022 door. Dat maakte het duo zondagmiddag bekend. Tickets blijven uiteraard geldig en wie nog geen tickets heeft, kan er nog altijd bestellen via de geijkte wegen.

Dikke pech dus voor Kato en Tom Dice, maar de liefde die zij volgend jaar in de Lotto Arena zullen uitstralen, zal alleen maar groter zijn, zeker weten.