.
The Starlings
donderdag 22 december 2022

The Starlings naar Eurosong?: “Met hen gaan we het verste geraken”

Miguel Wiels is fan!

Is de winnaar van Eurosong al beslist? Vertegenwoordigen ‘The Starlings’ ons land op de komende editie van het grootste liedjesfestival van Europa? De meningen zijn verdeeld. Ze worden gezien als topfavoriet, dus de kans is groot.

“Het eerste wat mij opvalt, is dat het niveau van de liedjes toch heel erg hoog is. En ik heb eigenlijk ook al een torenhoge favoriet: ‘The Starlings’”, bekent Miguel Wiels in Dag Allemaal. “Je merkt dat Tom al ervaring heeft met het songfestival en dat geeft hem een beetje voorsprong op de rest. Je voelt dat er maturiteit in die song zit.”

Als het dus van Miguel afhangt gaan we met The Starlings het verste geraken. Maar we mogen de andere kandidaten zeker niet vergeten. Zo is ook Loredana er nog, met een dijk van een stem.

“Als je op zo’n groot podium gaat staan, waar miljoenen mensen naar je kijken, heb je maar beter wat kilometers op de teller staan. Dat geld voor Tom en Kato, maar natuurlijk ook voor Loredana. En Gustaph, want die heeft ook al heel wat watertjes doorzwommen.”

Wie ons land uiteindelijk zal mogen vertegenwoordigen, komen we te weten op 14 januari 2023 in een grote liveshow, gepresenteerd door Peter Van de Veire. Daar krijgen we alle liedjes te horen en beslist Vlaanderen mee wie we naar Liverpool zullen stoeren.