.
Kato en Tom Dice van The Starlings
maandag 21 december 2020

The Starlings hebben best verkochte Belgische Engelstalige album van 2020

En daar is het duo trots op.

Het zijn bizarre en ook wel moeilijke tijden, maar voor The Starlings is het op muzikaal vlak een avontuurlijke tijd. Ze lieten dit jaar 'Don't Look Back' op de wereld los en dat bleek een succes te zijn, want het album scoort nu de titel van het best verkochte nieuwe Belgische Engelstalige album van het jaar.

Het duo heeft na de release van ‘Don’t look back’ niet stilgezeten en bracht ook een deluxe versie uit van het album. Ze namen hiervoor maar liefst 5 eigen nieuwe nummers op, waaronder een akoestische versie van 'Little Submarine', maar ook 4 gloednieuwe songs! ‘Don’t Look Back Deluxe’ is nu ook voor het eerst beschikbaar op vinyl.

Tom Dice en Kato hebben nog nieuws: “Op 26 december houden we een live stream concert vanuit Kursaal in Oostende om 20u. We willen dat niemand alleen hoeft te zijn met kerst. Op die manier willen we ook iedereen bedanken voor het super toffe jaar dat we gehad hebben. We willen het jaar in schoonheid afsluiten met alle fans door onze plaat live te kunnen brengen” Tickets voor de live stream kosten 5 euro en kan je via https://www.let-us-stream.be/the-starlings/ kopen.