.
The Starlings, Kato, Tom Dice
vrijdag 26 mei 2023

The Starlings: “Dat lukt niet met Ozark Henry”

Ze hebben samen een single gemaakt

Het is de zomer van de unieke samenwerking. Denk maar aan Niels Destadsbader en Kenny B, Pommelien Thijs met haar zus Kaat, Metejoor en Jaap Reesema en nu ook The Starlings en Ozark Henry.

De voorbije weken deden Kato Callebaut en Tom Dice erg geheimzinnig over hun nieuwe single en met welke special guest ze zouden gaan samenwerken. Maar na amper 10 seconden van het liedje hoor je al meteen de herkenbare stem van Ozark Henry.

De drie werkten voor de eerste keer samen tijdens Zomerhit vorig jaar en het voelde zo goed aan voor de drie dat ze besloten om samen een nummer te maken. Dat is ‘Under Your Spell’ geworden.

“Ik denk dat we de song in nog geen drie uur klaar hadden. De rest van de dag hebben we op café gezeten”, klinkt het in Gazet van Antwerpen. “Het is een nummer geworden over het moment waarop je de slechte kantjes van iemand die je graag ziet, ontdekt.”

Dat het zo’n nummer is geworden is volgens Tom en Kato geen verrassing. “Als je met Ozark Henry de studio induikt, is het volgens mij onmogelijk om met een rechttoe rechtaan liefdesliedje naar buiten te komen.”

Download onze app voor Android of iOS