.
The Starlings
zondag 19 september 2021

The Starlings buiten strijd door tinnitus

The Starlings buiten strijd door tinnitus

Dikke pech voor Tom Dice en Kato van The Starlings. De twee hebben met pijn in hun hart het optreden van zondagavond in Herent moeten annuleren.
“Zaterdag ging het tijdens een optreden mis bij een privé-event, waardoor we enorme feedback (een enorm luide en hoge fluittoon) in onze oren kregen. Een menselijke fout, die helaas zorgt voor een enorme impact”, schrijft het koppel op Facebook.

Kato en Tom Dice moesten noodgedwongen naar de dokter en die heeft hen rust voorgeschreven: “We moeten onze oren laten rusten. Pijnlijk, wij genieten telkens zo hard van jullie tijdens onze shows”, gaat Tom en Kato verder.

Wellicht hebben zij nu last van tinnitus ofwel oorsuizen en spookt er nog steeds een irritante fluittoon in hun hoofd. Steeds meer artiesten hebben daar trouwens last van. Hoog tijd dat fabrikanten een beveiliging inbouwen in hun toestellen waarmee het geluid via de oortjes tot bij de artiesten komt.
Een tijdje geleden was bijvoorbeeld Mathias Vergels ook al het slachtoffer van zo’n menselijke fout.

We hopen voor Kato en Tom dat hun ongemak opgelost geraakt, ook wij hebben al een half jaar last van tinnitus en zullen er wellicht mee moeten leren leven.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tom Dice, The Starlings en KATO

Bio van Mathias Vergels

Meer Over:

Mathias Vergels